大学院共通科目の開講について Graduate School Common Courses

平成24年度後期名古屋大学大学院共通科目として,全ての大学院生を対象に,下記のとおり開講します。

The Nagoya University Graduate School common courses in the fall semester 2012 will be offered to all graduate students as follows.

申請方法・シラバスについては,下記を確認してください。

Application and Syllabus are as follows:

申請方法 How to Apply

シラバス Syllabus

キャリアデザイン論

体験型講義「マネジメント」

アカデミック・ライティング/プレゼンテーション  Academic Writing,Presentation